Buik, billen en benen

Bilici Personal Training.

Buik, billen en benen

Wil je in een korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen ?

Tijdens het 45 minuten durende les worden spierversterkende oefeningen gedaan gericht op strakker en sterker maken van deze delen van lichaam.

De training zorgt ervoor dat de spieren in je billen, buik en benen goed worden getraind. De les is zowel gericht op vetverbranding als het trainen van het uithoudingsvermogen van de spieren. Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam.

De les begint met een goede warming-up om de intensiteit van de training geleidelijk op te bouwen. Je hartslag wordt omhoog gebracht en je spieren worden opgewarmd voor de training. Het leuke aan de les is dat deze elke keer anders is. Oefeningen worden uitgevoerd met eigen lichaamsgewicht, gewichtjes, halters of andere attributen. Dit maakt de les divers en zorgt ervoor dat de spieren elke les weer een nieuwe spierprikkel krijgen.

De BBB les is toegankelijk voor ieder type sporter; beginners, semi- gevorderden en gevorderden. De instructeur legt altijd uit hoe je bepaalde oefeningen zwaarder, lichter of op andere manieren kan uitvoeren zodat de les voor iedereen uitdagend is op zijn/haar eigen niveau.

 

Neem direct contact op voor Personal Training in Leerdam​

Personal Training in Leerdam ? Graag vertellen we meer over de mogelijkheden en lichten we onze werkwijze verder toe! Denk aan de uiteenlopende diensten waarmee we je kunnen helpen, zoals personal training, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of een intakegesprek.

WORD NU OOK LID !

Wil je een training op maat met snel resultaat? Afvallen, krachttraining en/of conditieverbetering. Met een Personal Trainer werk je met focus en doelgericht aan je persoonlijke doelstellingen.

MENTAAL EN FYSIEKE COACHING

REVALIDATIE

REALISTISCHE DOELSTELLINGEN