INTAKE

Bilici Personal Training.

Personal Training

Bereik je in de sportschool niet wat je voor ogen hebt? Vind je zelfstandig sporten met een trainingsschema lastig? Profiteer dan van de persoonlijke begeleiding van Bilici Personal Training.

Of jouw doel nu afslanken, spieropbouw, fitter worden, je conditie verbeteren of iets anders is, wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen. We zetten je wensen om naar realistische doelstellingen en koppelen hier een termijn aan. Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we aan de slag op de meest effectieve wijze. Omdat het soms best lastig kan zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en deze vervolgens ook te behalen, helpen wij jou daar graag bij. Samen zoeken we antwoorden op vragen als:

  • Wat zijn realistische doelen voor mij?
  • Waar moet ik op letten qua voeding?
  • En wat zijn juiste oefeningen die passen bij wat ik wil bereiken?

Als personal trainer helpen wij je afvallen, strakker worden, spiermassa op te bouwen of een ander doel te behalen. Wij begeleiden je, maar leren je ook veel, zodat jij ook zelfstandig op de juiste manier aan je fitheid kunt werken. Wanneer je kiest voor onze Bilici Personal training in Leerdam, ben je in de toekomst in staat om zelfstandig effectief oefeningen uit te voeren en verstandige keuzes te maken wat betreft voeding.

Wat je doelstelling ook is, wij staan voor je klaar. Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in small group traing (meer info hier). Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. We raden aan om tegelijkertijd met de personal training te kiezen voor voedingsbegeleiding. Op die manier kies je voor een integrale aanpak en bereik je het beste resultaat. Je voedingsplan word namelijk aangepast op jouw persoon, mate van beweging en dagritme zodat je de juiste bouwstoffen binnenkrijgt om snel en gegarandeerd resultaat te behalen.

Neem direct contact op voor Personal Training in Leerdam​

Personal Training in Leerdam ? Graag vertellen we meer over de mogelijkheden en lichten we onze werkwijze verder toe! Denk aan de uiteenlopende diensten waarmee we je kunnen helpen, zoals personal training, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of een intakegesprek.

WORD NU OOK LID !

Wil je een training op maat met snel resultaat? Afvallen, krachttraining en/of conditieverbetering. Met een Personal Trainer werk je met focus en doelgericht aan je persoonlijke doelstellingen.

MENTAAL EN FYSIEKE COACHING

REVALIDATIE

REALISTISCHE DOELSTELLINGEN