OVER ONS

Worstel jij met je gezond- of fitheid? Kom dan naar een gratis proefles bij

Bilici Personal Training.

Ramazan Bilici

Mijn naam is Ramazan Bilici, Sinds 1988 ben ik bezig met verschillende sporten. Mijn passie is begonnen met Martial Arts. Sinds 2008 ben ik werkzaam geweest als personal trainer. Naast trainingen heb ik ruim 28 jaar ervaring in coaching. Al mijn ervaringen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben

Kies je voor Bilici Personal Training, dan kies je voor fitheid en energie! Je kiest voor een gezond leven. We gaan samen jouw doelstelling bereiken. Zo word je zelfverzekerder en ga je beter in je vel zitten. De een heeft alleen concrete adviezen nodig en de ander is gebaat bij meer coaching. Ik kan je in veel gevallen ook helpen met de juiste voeding en training bij medische klachten of aandoeningen.

Mijn diensten zijn gebaseerd op persoonlijke aandacht en een goede begeleiding op het gebied van training, voeding en gezondheid. Naast de nodige fun, staan de begrippen kwaliteit, veiligheid en functionaliteit bij mij hoog in het vaandel. Ook wordt er bij mij altijd tijd besteed aan de juiste uitvoering van de techniek, want bij veel sportscholen wordt de techniek verwaarloosd, en dat gaat ten koste van de sportprestatie en het te behalen doel.

Mijn begeleiding zal altijd optimaal zijn omdat u altijd onder toezicht staat van een gediplomeerde Personal Trainer. Voor de trainingen heb ik een studio waar ik u persoonlijk begeleid bij het sporten. In overleg met mij kunnen de trainingen ook bij u op locatie worden gegeven. Dat wil zeggen thuis, in uw directe
omgeving.

WORD NU OOK LID !

Wil je een training op maat met snel resultaat? Afvallen, krachttraining en/of conditieverbetering. Met een Personal Trainer werk je met focus en doelgericht aan je persoonlijke doelstellingen.

MENTAAL EN FYSIEKE COACHING

REVALIDATIE

REALISTISCHE DOELSTELLINGEN