Recensies

Heb je feedback over je ervaring met Bilici Personal Training?

Bilici Personal Training.

Bijna 2 jaar train ik nu met Ramazan via Bilici Personal Training. In die 2 jaar heeft Ramazan me getraind en gecoacht. Een betere trainer had ik mij niet kunnen wensen. Hij is serieus met zijn vak bezig en begeleid je om tot het uiterste te gaan. Ik raad iedereen Aan om bij en met hem te trainen. Ramazan is een trainer die echt naar je luistert en zorgt er voor dat je jouw doel haalt. Falen is geen optie als je met hem traint.
Nadia Bouallouch
Deze manier van sporten is waar ik en mijn partner naar op zoek waren. Geen lomp gehengst met apparaten of tv kijkend op een loopband, maar gericht trainen en elk spiertje in je lichaam gecontroleerd aan bod laten komen met gevarieerde oefeningen. De trainer weet precies je niveau in te schatten en motiveert je stapsgewijs steeds verder te komen. Daarnaast is de sfeer erg comfortabel en vriendelijk.
Arjan Kooper
Eind juli 2016 gestart bij Bilici Personal Training. Hij heeft mij kunnen motiveren om te trainen en door te gaan en uiteindelijk mijn doel te bereiken. Tijdens de personal trainingssessies kom je net een stapje verder! Eigen locatie is ook super!! Echt een aanrader!
Tamer Saglambilek
Mijn naam is Colin Keppel. Ik ben 18 en scherm bij Schermclub den Bosch. Roel Verwijlen is mijn trainer en daarnaast ben ik ook geselecteerd voor de Nederlandse Degen Selectie onder leiding van bondscoach Gabor Salomon. Bijna ieder weekend ga ik naar schermwedstrijden, soms in Nederland maar ook in Europa. Op de wereldranking sta ik bij U20 op plaats 176, bij U23 op plaats 158 en bij de senioren op plaats 415. Bij de Nederlandse ranking sta ik bij de junioren op de derde plaats en bij de senioren op de zesde plaats. Op dit moment train ik voor het EJK in Plovdiv, Bulgarije. Op 06 maart scherm ik individueel en 08 maart met het team. Bijna dagelijks train ik in de schermzaal van De Maaspoort in den Bosch, maar bij Bilici Personal training wordt wekelijks een totaal programma gevolgd zodat ik nog sterker, sneller en fitter op de loper sta!
Colin Keppel
Ik ben Thea Verdier - Voskuilen en woon in Leerdam. Om gezondheidsredenen heb ik in mei 2015 Ramazan Bilici van Bilici Personal Training benaderd om 80 kilo af te vallen. Op zijn zwaarst woog ik 160 kilo door medicijngebruik. ...een aantal kilo's daarvan was ik al kwijt door te stoppen met enkele pillen. Nog vóór mijn streefdatum in november 2016 ben ik 80 kilo KWIJT! ! ! Daarnaast heb ik o.a ook een betere conditie en concentratievermogen gekregen. Dit alles met aangepaste voedingsadviezen en puur op basis van discipline en doorzettingsvermogen. Duizend maal dank aan Ramazan voor zijn fantastische begeleiding, zowel in fysiek als mentaal opzicht.! Samen zijn wij een geweldig team! Mijn leven heeft een andere wending gekregen. Er gaat een nieuwe wereld voor me open. De personal training van Ramazan is een aanrader voor een ieder, die zijn leefstijl wil veranderen. Het is SUPER! ! ! ! 🍀
Thea Verdier - Voskuilen
Ramazan heeft mij geholpen met de revalidatie na mijn tweede keizersnede. We hebben samen een trainingsplan en doelen opgesteld en zijn met babystapjes begonnen. Hij begeleidt en motiveert, haalt je uit je comfortzone wanneer nodig, pusht, stimuleert en is altijd bereikbaar, ook als je elkaar niet face to face ziet. Ik ben een klein jaar geleden begonnen en ben van iemand die sporten niet leuk vond verandert in iemand die met veel plezier naar de trainingen gaat. Fysiek ben ik sterker dan ooit en er is nog steeds veel ruimte voor verbetering 😃
Esther de Grooth
Topervaring bij Ramazan Bilici Personal Training. Samen met mijn man trainen we 2x per week bij Ramazan. Met veel plezier, hard werken en gevarieerde oefeningen is het resultaat te zien maar vooral te merken omdat we ons veel fitter voelen!
Nancy Bolk
Erg tevreden. Wordt stapje voor stapje begeleid vanuit mijn blessure, waarbij sporten en zijn goede sportmassage afgewisseld worden. Ik ben een zeer tevreden klant en zou Ramazan zeker aan vrienden aanraden! 🙂
Hilde Slootweg
Al ruim 5 jaar een tevreden klant. Mijn ervaring met Ramazan Bilici is dat hij een veelzijdig man is. Naast sporttrainer doet hij ook aan mentalcoaching, sportmassage/ blessurebehandeling, voedingsadviezen en geeft ontspanningsmassage. Het fijne aan zijn manier van werken is zijn openheid en directheid, geen 8 tot 5 mentaliteit en altijd bereid om te helpen. Ik zou iedereen die een doel wil behalen, zoals afvallen, gespierder worden, conditie verbeteren of een ander specifiek doel, Bilici Personal Training aanbevelen. Dankzij Ramazan ben ik fysiek en mentaal sterker geworden en kan ik mentale situatie's beter en sneller verwerken. Zijn hulp bij mijn burn-out heeft ervoor gezorgt dat ik sneller weer mijn werk kon hervatten.
Bianca Vervoert
Ben je op zoek naar een goede professionele personal trainer .. dan heb je die hier gevonden! Ramazan neemt alle tijd voor je om technieken goed aan te leren.. hij weet je net dat extra zetje te geven waarvan je zelf dacht niet te kunnen, wat dan je zelfvertrouwen een super boost geeft.. kortom: goed in je vel van binnen en buiten!
Tineke Bron
Ramazan geeft mij en mijn man alle support en flexibiliteit om fit te blijven en onze doelen te behalen. Super blij mee 💗 Ik zou hem zeker aanraden en vooral als je wat extra support en aandacht kan gebruiken. 💫
Aura Kuipers
Ruim een jaar geleden gestart met Personal Training (PT) bij Bilici. In de eerste maanden verloor ik de helft van mijn vet %. De combinatie van PT, groepsles en het opstellen van doelen met een daarbij behorend eetschema heeft zijn vruchten afgeworpen. Naast de goede begeleiding bij de PT zijn de groepslessen in een leuke en gezellige groep met afwisselende lessen en trainingen. Naast het sporten maak ik regelmatig gebruik van de sportmassages. Niet altijd even lekker maar zeker effectief! 1
Rick de Jongh
Voorheen lukte het mij niet om gewicht te verliezen. Dankzij het eetschema, de trainingen en de goede begeleiding ben ik niet alleen gewicht verloren, maar ben ik ook fitter dan ooit en verleg ik elke keer weer mijn grenzen. Met dank aan Ramazan!
Laura Bogerd

WORD NU OOK LID !

Wil je een training op maat met snel resultaat? Afvallen, krachttraining en/of conditieverbetering. Met een Personal Trainer werk je met focus en doelgericht aan je persoonlijke doelstellingen.

MENTAAL EN FYSIEKE COACHING

REVALIDATIE

REALISTISCHE DOELSTELLINGEN